Facet-structuurvisie Gemeentelijk Kwaliteitsmenu 2013 - aangepast

De gemeenteraad van Eijsden-Margraten heeft op 11 juli 2023 besloten om de Facet-structuurvisie Gemeentelijk Kwaliteitsmenu 2013 aan te passen. In module 7 ‘Nieuwe (solitaire) woningen’ is de financiële bijdrage afgeschaft.

Aanpassing Module 7 Nieuwe (solitaire) woningen

Bij nieuwe ontwikkelingen op grond van module 7 is enkel nog de landschappelijke inpassing op grond van het landschapsplan van toepassing. Er hoeft dus geen financiële bijdrage meer te worden gedaan in het Gemeentelijke Kwaliteitsfonds.

Ter inzage

De aanpassing is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (planID: NL.IMRO.1903.STRUCGKM10-VA03). Het schriftelijke exemplaar kan tijdens openingstijden worden ingezien bij het KCC in het gemeentehuis, Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten

Inwerkingtrededing

De aanpassing van de Facet-structuurvisie treedt in werking met ingang van de dag na deze bekendmaking. Tegen het besluit tot vaststelling van de structuurvisie kan volgens artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling VVTHH+, tel. 043 458488 of via e-mailadres: vvth@eijsden-margraten.nl 

 

 

Naar boven