Bekendmaking voornemen tot levering van twee perceel ten behoeve van de stroomvoorziening

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Echt-Susteren maakt bekend dat de gemeente Echt-Susteren voornemens is medewerking te verlenen aan de plaatsing van een elektriciteitsstation op een perceel van ca. 31 m2 gelegen aan Aasterbergerweg/Diepstraat en aan de plaatsing van een elektriciteitsstation op een perceel van ca. 32 m2 gelegen aan de Palmbrugweg.

Zonder toepassing van een openbare selectieprocedure zal de gemeente betreffende percelen in eigendom leveren aan Enexis Netwerk B.V.

Beide elektriciteitsstations staat ten dienste van de stroomvoorziening en heeft hiermee een algemeen belang.

De gemeente ziet Enexis Netwerk BV als enige serieuze gegadigde. Beide elektriciteitsstations gaan behoren tot het stroomnetwerk zoals in beheer bij Enexis. De gemeente biedt daarom geen mededingingsruimte door middel van een selectieprocedure.

De gemeente zal na een wachttijd van twintig kalenderdagen na de datum van deze publicatie uitvoering geven aan haar voornemen. Voor vragen of inlichtingen kunt u terecht bij de heer Botjes door het verzenden van een e-mail naar: j.botjes@echt-susteren.nl

Echt-Susteren, 20 juli 2023

Burgemeester en wethouders van Echt-Susteren,

dr. J.W.M.M.J. Hessels, burgemeester.

drs. G.W.T. van Balkom, secretaris

Naar boven