VOORNEMEN BESLUITEN

Burgemeester en wethouders geven, op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening jo. artikel 3:12, leden 1 en 2, van de Algemene wet bestuursrecht, kennis voornemens te zijn de volgende bestemmingsplannen, projectafwijkingsbesluiten en structuurvisie voor te bereiden met het oog op ruimtelijke ontwikkelingen:

- herontwikkeling Crocuslaan

- Scheldekwartier: Machinefabriek en omgeving (o.a. schoollocatie, locatie A en Willem Ruysstraat)

- Scheldekwartier: Locatie Steenen Beer

- Vluchtenburg, appartementengebouw

- Boulevard Bankert 154

- Boulevard Bankert 156

- Westduin, tweede planherziening, uitbreiding Kontiki Beachclub

- Vestiging McDonalds bedrijventerrein Souburg.

- Weijlhofje Ritthem

- Omgevingsvisie Vlissingen

 

Ten aanzien van de voornemens, zoals vermeld in deze publicatie, worden nog geen stukken ter inzage gelegd en kunnen nog geen zienswijzen worden ingediend. Er worden geen onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over deze structuurvisie, bestemmingsplannen c.q. projectafwijkingsbesluiten.

 

Inspraak is mogelijk, zodra een ontwerp van de structuurvisie, voorontwerp van het bestemmingsplan of ontwerp-projectafwijkingsbesluit op grond van de Inspraakverordening van de Gemeente Vlissingen naar buiten wordt gebracht. De stukken zullen dan in de publiekshal van het stadhuis ter inzage worden gelegd en via de website van de gemeente raadpleegbaar worden gesteld. Op grond van artikel 3.1.1. van het Besluit ruimtelijke ordening zal bij de voorbereiding van voornoemde structuurvisie, bestemmingsplannen en projectafwijkingsbesluiten, voor zover nodig en wettelijk vereist, overleg worden gevoerd met andere overheden en instanties.

 

Vlissingen, 19 juli 2023

Burgemeester en wethouders van Vlissingen

drs. A.R.B. van den Tillaar, burgemeester

drs. R.D.A. Wiskerke, secretaris

Naar boven