Vooraankondiging bestemmingsplannen ex artikel 1.3.1 Bro

Burgemeester en wethouders van Nederweert maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend, dat de volgende nieuwe bestemmingsplannen worden voorbereid:

  • 1.

    Bredeweg ong. Nederweert

    Dit bestemmingsplan ziet op de realisatie van twee levensloopbestendige woningen op de hoek Bredeweg/Hinkert (naast Bredeweg 32) in Nederweert.

  • 2.

    Tjongerstraat ong. Nederweert-Eind

    Dit bestemmingsplan ziet op de realisatie van één levensloopbestendige woning op de gronden tussen de Tjongerstraat 14 en 18 in Nederweert-Eind

Deze bekendmaking is enkel een vooraankondiging. Er worden met betrekking tot de voornemens nog geen stukken ter inzage gelegd. In dit stadium van planvorming wordt nog geen gelegenheid geboden om zienswijzen in te dienen. Ook is het voor onafhankelijk instanties op basis van deze publicatie nog niet mogelijk om advies uit te brengen over ons voornemen.

Zodra het ontwerpbestemmingsplan in procedure wordt gebracht, wordt dit gepubliceerd. In die publicatie wordt vermeld wanneer en hoe de stukken zijn in te zien. Tevens zal dan worden vermeld hoe u op de plannen kunt reageren.

Nederweert, 20 juli 2023

Naar boven