Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning Beekdal Sint-Oedenrode (gebied vanaf de vanaf de Oostelijke Randweg tot aan de Boskantseweg)

Op 5 april 2023 is aan Waterschap De Dommel een omgevingsvergunning verleend voor het realiseren van een klimaatrobuust beekdal plaatselijk bekend adres, Beekdal Sint-Oedenrode gebied vanaf de Oostelijke Randweg tot aan de Boskantseweg (sectie G, nummer 4236) met kenmerk OV-2022-0346. Deze vergunning is ook bekendgemaakt op 5 april 2023. Bij deze bekendmaking was per ongeluk niet aangegeven dat de Crisis en herstelwet van toepassing is.

 

In een nieuwe bekendmaking op 28 juni 2023 is dit alsnog aangegeven. Nu is gebleken dat ook de bekendmaking van 28 juni 2023 niet volledig was omdat deze niet elektronisch bekend is gemaakt. Met deze kennisgeving herstellen wij dit.

 

Belanghebbenden kunnen daarom van 17 juli 2023 tot en met 28 augustus 2023 opnieuw tegen dit besluit beroep instellen bij de rechtbank Oost-Brabant sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat belanghebbenden in hun beroepschrift moeten aangeven welke beroepsgronden zij aanvoeren tegen het besluit. Na afloop van de beroepstermijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd en ook niet worden aangevuld. Het beroep wordt niet-ontvankelijk verklaard indien binnen de beroepstermijn geen gronden zijn ingediend. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Naar boven