Kennisgeving Activiteitenbesluit milieubeheer aan Platzputterweg 7 te Schimmert

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Beekdaelen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 8.41 lid 4 van de Wet milieubeheer bekend dat zij de volgende melding hebben ontvangen:

Voor: Platzputterweg 7 BV

Locatie: Platzputterweg 7, 6333AC Schimmert

Datum melding: 20 juni 2023

Zaaknummer: Z2023-00000619

De volgende activiteiten zijn gemeld:

Aanvrager wil voor een periode van 10 jaar machines en werktuigen voor de uitoefening van landschapsonderhoud stallen binnen een bestaand gebouw en groenmateriaal opslaan binnen een bestaande buitenopslag (zie de bijlagen). Voordat het groenmateriaal wordt afgevoerd wordt dit versnipperd door een mobiele shredder gedurende maximaal 4 dagen per jaar tussen 08.00 - 18.00 uur. De biomassa wordt afgevoerd met vrachtwagens. Voor het shredderen gedurende max. 4 dagen wordt voor het geluid een beroep gedaan op het 12 dagen criterium. Om de houtsnippers te kunnen afvoeren zijn per dag (4 x per jaar) max. 12 vervoersbewegingen door vrachtwagens noodzakelijk en 2 vervoersbewegingen voor het halen en brengen van de mobiele schredder. Voor de aan- en afvoer van het groenmateriaal resp. de houtsnippers wordt gebruik gemaakt van de minst bezwaarlijke route.

De inrichting valt onder de werking van het Activiteitenbesluit en de ministeriële regeling. Dit betekent dat de inrichting moet voldoen aan de voorschriften uit het Activiteitenbesluit en de ministeriële regeling die op de inrichting van toepassing zijn. Voor meer informatie kunt u het E-loket raadplegen via https://www.aimonline.nl.

De hierboven vermelde melding en de daarbij behorende stukken liggen van de dag na publicatiedatum gedurende zes weken voor iedereen ter inzage op de locatie en tijdstippen zoals bij de gemeente Beekdaelen geregeld.

Tegen deze melding kunt u geen bezwaarschrift of zienswijze indienen.

Informatie

RUD Zuid-Limburg, telefoon: + 31 43 389 78 12

Naar boven