Voornemen om een vergunning te verlenen voor brandveilig gebruik voor het pand ‘De Nulck’, Kampweg 3B te Vlieland.

 

De gemeente Vlieland is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen. De vergunning is aangevraagd voor het brandveilig gebruik van het pand ‘De Nulck’, Kampweg 3B te Vlieland.

Waarom publiceert de gemeente Vlieland dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Vlieland aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Vlieland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt hier nu op reageren.

Wilt u reageren op de vergunning die de gemeente Vlieland van plan is te verlenen?

De vergunning die de gemeente van plan is te verlenen is vastgelegd in het ontwerpbesluit. U kunt vanaf maandag 23 januari tot en met maandag 6 maart 2023 mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van een zienswijze. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over het ontwerpbesluit in het gemeentehuis bekijken. De gemeente Vlieland bekijkt alle reacties bij het nemen van een definitief besluit. Uw reactie op het ontwerpbesluit is nodig om later te kunnen reageren op het definitieve besluit. De zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Vlieland, Postbus 10, 8899 ZN Vlieland. Bovengenoemde stukken kunnen gedurende de openingstijden van het gemeentehuis op de afdeling Ruimtelijke Ordening worden ingezien.

 

Naar boven