Ontwerpbesluit op omgevingsvergunning brandveilig gebruik bouwdeel Zuid Wethouder Jansenlaan 90, 3844DG Harderwijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op 10 juli 2023 een ontwerpbesluit te hebben genomen op de aanvraag met zaaknummer 2023-001299 voor vergunning brandveiliggebruik uitbreiding bouwdeel Zuid op locatie Wethouder Jansenlaan 90, 3844DG Harderwijk. Het ontwerpbesluit betreft de volgende activiteiten:

  • wijzigen van de gebruiksfunctie van een bouwwerk

Inzage

Indien u een besluit wilt inzien dan kunt u dit kenbaar maken via het contactformulier Domein Ruimte. U vindt dit formulier op www.harderwijk.nl/contact .

Procedure

De inzagetermijn start op 12 juli 2023 en bedraagt 6 weken. Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of digitaal een zienswijze kenbaar maken bij de Burgemeester enwethouders. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. Het indienen van een digitale zienswijze kan alleen via www.harderwijk.nl/zienswijze. Voormeer informatie of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met: domein Ruimte, dhr. Teunissen, tel. 411911. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de publicatie van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website www.harderwijk.nl of telefoonnummer 0341-411911.

Naar boven