Omgevingsvergunning uitgebreide procedure “Oosteinde 40 Vriezenveen”

 

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor:

 

Het verplaatsen van een woning op het perceel Oosteinde 40 te Vriezenveen. De woning wordt enkele meters in Oosterse richting verplaatst. Het identificatienummer van de omgevingsvergunning is NL.IMRO.1700.OVVZOosteinde40.ont1

 

Ter inzage en beroep

Het besluit ligt ter inzage vanaf donderdag 6 juli 2023.

Stukken kunt u op aanvraag digitaal ontvangen. Wij verzoeken u telefonisch contact op te nemen met het vermelde telefoonnummer van het gemeentehuis zodat wij uw specifieke verzoek kunnen behandelen.

Als u de stukken in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken.

Alleen indien sprake is van een omgevingsvergunning die in strijd is met het bestemmingsplan maar waarbij sprake is van een goede ruimtelijke ordening en onderbouwing, kunt u de stukken ook digitaal inzien via de landelijke website ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website twenterand.nl via www.twenterand.nl/digitaalinzien.

Van vrijdag 7 juli 2023 tot en met donderdag 17 augustus 2023 kunnen belanghebbenden tegen de omgevingsvergunning beroep instellen. Het beroepschrift moet worden gericht aan de rechtbank Overijssel, afdeling bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB te Zwolle. De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven