Besluit tot wijzigen van het Locatiebesluiten Locatieplan HNI

Het college van de gemeente Pijnacker-Nootdorp;

 

gezien het advies van de afdeling Wijkzaken d.d. 20 juni 2023;

 

gelet op de Algemene wet bestuursrecht, de Afvalstoffenverordening 2018 Pijnacker-Nootdorp, het Uitvoeringsbesluit Afvalstoffenverordening 2018 van de gemeente Pijnacker-Nootdorp, de voor zienswijze vrijgegeven locatie WL14 (zaaknummer 1388334), de Nota van beantwoording zienswijzen locatiebesluit WL16 Laan van Floris V en de beleidsregels “Locatiecriteria huisvuilinzameling Pijnacker-Nootdorp 2020”;

 

besluit:

de hierna genoemde en op onderstaande kaart weergegeven locatie vast te stellen als locatie voor de inzameling van huisvuil met ondergrondse containers:

 

Locatienummer

Kern

Wijk

Straat

WL14

Nootdorp

Gravenhout

Laan van Floris de Vijfde

 

 

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking op de dag volgend op die van de bekendmaking. Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend, of belanghebbenden die geen zienswijze hebben ingediend wat hen aantoonbaar redelijkerwijs niet kan worden verweten, kunnen binnen 6 weken na de dag van inwerkingtreding van het besluit beroep aantekenen. Dit beroep moet rechtstreeks worden ingesteld bij de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen opschortende werking. Voordat de Raad van State een beroepschrift in behandeling neemt, moet de indiener griffierecht betalen. De hoogte van het te betalen bedrag wordt bepaald door het rechtscollege en hangt af van de vraag of de bezwaarde een particuliere persoon is of een instelling of bedrijf.

 

Titel

Dit besluit kan worden aangehaald als “locatiebesluit WL14, Laan van Floris de Vijfde”.

 

Vastgesteld in de vergadering van 20 juni 2023.

het college van Pijnacker-Nootdorp,

Annelies Kroeskamp

secretaris

Björn Lugthart

burgemeester

Naar boven