ONTTREKKEN OPENBAARHEID PARKEERPLAATSEN WEESHUISWEIDE TE COEVORDEN

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 20 juni 2023 het volgende heeft besloten:

 

- de parkeerplaatsen op de Weeshuisweide aan de openbaarheid te onttrekken, zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende situatietekening nr. 22.055-01 van 20-12-2022.

 

Het besluit en de op dit besluit betrekking hebbende stukken kunnen worden ingezien van 7 juli 2023 tot en met 17 augustus 2023 tijdens de openingstijden in het Klantcontactcentrum. Buiten de openingstijden is inzage na telefonische afspraak (telefoon 14 0524), ook mogelijk.

Het besluit en de op dit besluit betrekking hebbende stukken kunt u ook digitaal inzien via de bij deze bekendmaking gepubliceerde bijlagen.

 

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden rechtstreeks beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 30009, 9400 RA Assen. Belanghebbenden zijn:

a degenen die hun zienswijze naar voren hebben gebracht tegen het ontwerp van het betreffende besluit;

b degenen aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze naar voren te hebben gebracht tegen het ontwerp van het betreffende besluit.

 

 

 

Naar boven