Ontwerpbestemmingsplan Oost-westas (HOV) Huizen

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan Oost-westas (HOV) Huizen voor iedereen ter inzage. U kunt het plan met ingang van 7 juli 2023, gedurende zes weken inzien.

Inhoud van het bestemmingsplan

De Oost-westas over de Aristoteleslaan, Bovenmaatweg en Huizermaatweg in de gemeente Huizen wordt integraal aangepakt in verband met het aanwijzen van deze route tot HOV‐as. De Oost-westas komt grotendeels overeen met de bestaande verkeersbestemmingen in de geldende bestemmingsplannen. Op enkele plaatsen is er strijd met deze bestemmingplannen, die het gebruik en de bebouwingsmogelijkheden regelen. Er is één bestemmingsplan opgesteld in plaats van verschillende partiële wijzigingsplannen en op die manier zo duidelijk mogelijk in beeld te brengen waar sprake is van veranderingen. Het voorliggende ontwerpbestemmingsplan voorziet hierin.

Inkijken bestemmingsplan

In het gemeentehuis

Het ontwerpbestemmingsplan Oost-westas (HOV) Huizen ligt ter inzage in het gemeentehuis bij de centrale receptie. Kijkt u voor de openingstijden op www.huizen.nl .

Digitaal

Het ontwerpbestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen;

1. via de gemeentelijke website www.huizen.nl/bestemmingsplannen-in-procedure , Oost-westas (HOV) Huizen;

2. via de landelijke website https://www.ruimtelijkeplannen.nl/view?planidn=NL.IMRO.0406.BPOOSTWESTAS-OW01

Reageren

In de periode van 7 juli 2023 tot en met 17 augustus 2023 kan een ieder schriftelijk of mondeling reageren (zienswijzen indienen). Reageert u schriftelijk? Richt u zich dan tot de gemeenteraad, postbus 5, 1270 AA, Huizen. Wilt u mondeling reageren? Neemt u dan contact op met een medewerker van het team Beleid van de afdeling Omgeving (tel. nr. (035) 52 81 911).

Huizen

Naar boven