Bekendmaking verkoop perceel grond aan en nabij de Frederik Hendriklaan 39 te Waddinxveen

Gemeente Waddinxveen is van plan te verkopen:

Een perceel grond nabij de Frederik Hendriklaan 39 te Waddinxveen en kadastraal bekend gemeente Waddinxveen sectie B, nummer 8061 (ged.) of zoals dit later vernummerd is, ter grootte van ongeveer 21m² (hierna ook te noemen: (het) perceel)

Het te verkopen percelen is aangegeven op het bij deze publicatie behorende kaartje.

Het perceel mag uitsluitend gebruikt worden in overeenstemming met de regels van het bestemmingsplan en in aansluiting op de bestaande eigendom van de betreffende koper.

Uitleg en motivatie verkoop

De gemeente is voornemens om het perceel te verkopen aan de eigenaar van het aangrenzende perceel aan de Frederik Hendriklaan 39 te Waddinxveen, kadastraal bekend gemeente Waddinxveen, sectie B, nummer 7374. Voormelde eigenaar heeft aan de gemeente gevraagd of hij het perceel mag kopen als uitbreiding op zijn eigendom. Vanuit de gemeente zijn er geen bezwaren tegen deze uitbreiding. De gemeente staat positief tegenover het initiatief van koper, waardoor de gemeente bereid is om het perceel aan de enig aangrenzend eigenaar te verkopen voor de realisatie van diens initiatief. De gemeente is van oordeel dat koper als enige serieuze gegadigde voor de aankoop van het perceel in aanmerking komt mede gelet op het feit dat koper de enig aangrenzend eigenaar is van het perceel en als zodanig ook als enige een serieus, voor de gemeente positief, initiatief heeft ingediend.

Bezwaar tegen de verkoop

Als u het niet eens bent met de genoemde verkoop, omdat u van mening bent dat u zelf ook als kandidaat in aanmerking komt voor (een gedeelte van) het perceel, dan dient u dit binnen 20 dagen na de datum van deze publicatie deugdelijk gemotiveerd (met redenen) bij de gemeente kenbaar te maken. Dit doet u door uw bezwaar en redenen waaruit blijkt dat u ook aan de door de gemeente gestelde criteria voor deze verkoop kan voldoen te sturen, per aangetekende brief, aan de gemeente Waddinxveen t.a.v. mevrouw B. Schoones en mevrouw M. Berghout, Postbus 400, 2740 AK Waddinxveen en tevens per e-mail aan b.schoones@waddinxveen.nl en m.berghout@waddinxveen.nl.

Berichten die niet zowel per aangetekende brief als e-mail tijdig door de Gemeente zijn ontvangen, worden niet-ontvankelijk verklaard.

Vervaltermijn

De hiervoor vermelde termijn is een vervaltermijnen. Dat houdt in dat als u niet op tijd (gemotiveerd) kenbaar maakt dat u het niet eens bent met de verkoop, het recht om tegen de genoemde verkoop in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak in welke vorm of hoedanigheid dan ook op te baseren vervalt. De Gemeente en de potentiele koper zouden immers onredelijk worden benadeeld indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het voornemen respectievelijk het aangaan van de overeenkomst zou worden opgekomen. Na afloop van de hiervoor gestelde termijnen zullen de gegadigden derhalve niet meer ontvankelijk zijn in hun verzoeken c.q. vorderingen.

Vragen

Heeft u vragen over de voorgenomen verkoop, dan kunt u contact opnemen met mevrouw B. Schoones, e-mailadres: b.schoones@waddinxveen.nl of per post naar Beukenhof 1, 2741 HS Waddinxveen, Postbus 400, 2740 AK Waddinxveen onder vermelding van “verkoop Frederik Hendriklaan 39”.

Naar boven