Omgevingsvergunning geweigerd voor het legaliseren van de airco's (herzieningsbesluit n.a.v. bezwaar), Van Egmondlaan 123 te Wateringen

Burgemeester en wethouders van Westland maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning geweigerd hebben op 29 juni 2023.

Dossiernummer: W-AV-2022-1889

Omschrijving: het legaliseren van de airco's (herzieningsbesluit n.a.v. bezwaar)

Locatie: Van Egmondlaan 123 te Wateringen

Activiteit(en):

  • Bouw

Bedrijven- en OmgevingsContactCentrum

Heeft u vragen over het besluit, dan kunt u deze stellen via het e-mailadres omgevingsloket@gemeentewestland.nl of tijdens kantooruren op telefoonnummer 14 0174. Afhankelijk van de aard en de complexiteit van uw vraag ontvangt u direct het antwoord en/of kunt u een afspraak maken.

Laat het weten als u het niet eens bent met het besluit.Dan kunt u in beroep gaan bij de rechtbank. Dit staat in artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb).

U moet binnen 6 weken in beroep gaan

In uw beroepschrift schrijft u altijd:

  • de datum

  • uw naam en adres

  • uw handtekening

  • een omschrijving van dit besluit. Het is handig als u een kopie van het besluit meestuurt.

  • de reden(en) waarom u het niet mee bent met dit besluit

Dit staat in artikel 6:5 van de Awb. Als u in beroep gaat is het verstandig om advies te vragen aan het Juridisch Loket, uw rechtsbijstandsverzekeraar of een advocaat. Als u in beroep gaat betaalt u griffierecht.

U kunt op verschillende manieren in beroep gaan

U kunt uw beroepschrift via de post versturen naar:

De sector Bestuursrecht van de rechtbank Den Haag

Postbus 20302

2500 EH Den Haag

Of digitaal versturen via https://mijn.rechtspraak.nl/start/burger. Hiervoor moet u wel een elektronische handtekening (DigiD) hebben.

 

Bij grote spoed is een voorlopige oplossing soms mogelijk

U vraagt hiervoor een voorlopige voorziening aan. Dit kan alleen als u al in beroep bent gegaan en er ‘onverwijlde spoed’ is. Dit staat in artikel 8:81, eerste lid, van de Awb. De rechter beslist of er een voorlopige oplossing mogelijk is. Voor het aanvragen van een voorlopige voorziening betaalt u griffierecht.

 

U stuurt uw verzoek voor een voorlopige voorziening naar:

de Voorzieningenrechter van de sector Bestuursrecht van de rechtbank Den Haag

Postbus 20302

2500 EH Den Haag

Let erop dat u een kopie van uw beroepschrift meestuurt. Meer informatie vindt u op www.rechtspraak.nl. U kunt uw verzoek ook digitaal versturen via https://mijn.rechtspraak.nl/start/burger. Hiervoor moet u wel een elektronische handtekening (DigiD) hebben.

 

Naar boven