Ontwerpbestemmingsplan Oudehorne, Schoterlandseweg 75 en omgeving

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van vrijdag 27 januari 2023, gedurende 6 weken, voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Oudehorne, Schoterlandseweg 75 en omgeving, met bijbehorende stukken.

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan wijzigt de bestemming van het agrarische bedrijfsperceel Schoterlandseweg 75 te Oudehorne van Agrarisch naar Wonen en maakt de bouw mogelijk van een woning op gronden tussen de percelen Schoterlandseweg 75 en Schoterlandseweg 77 te Oudehorne.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunnen worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken op te roepen via het invullen van de locatie, de naam of het planid-nummer (NL.IMRO.0074.BP01587-OW01) van het ontwerpbestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunnen tevens gedurende de hiervoor genoemde termijn, tijdens openingsuren, op afspraak (www.heerenveen.nl of 14 0513), worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen (schriftelijk, digitaal of mondeling) zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijk

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN. Een schriftelijke zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam/handtekening en adres van de indiener(s), datum en redenen van de zienswijze.

Digitaal

Zienswijzen kunnen digitaal worden ingediend via www.heerenveen.nl, hiervoor is een Digid benodigd.

Mondeling

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met Jens de Haan, telefoon 14 0513.

Naar boven