ONTWERP BESTEMMINGSPLAN ‘WONINGBOUW JULIANASTRAAT MOERDIJK’, GEMEENTE MOERDIJK

 

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken bekend dat vanaf 2 februari 2023tot en met 16 maart 2023voor iedereen het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Woningbouw Julianastraat Moerdijk’, (planidentificatie NL.IMRO.1709.MDBPJULIANASTR-BP30) tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de receptie ter inzage ligt.

 

Dit ontwerp is opgesteld om de realisatie van 8 grondgebonden rijwoningen aan de Julianastraat (t.h.v. Julianastraat 76) te Moerdijk mogelijk te maken. In dit bestemmingsplan wordt rekening gehouden met een eventuele toekomstige tweede woningbouwfase. Het perceel heeft momenteel de bestemming Agrarisch en Bedrijven. Deze worden omgezet naar Wonen, Verkeer – Verblijfsgebied en Tuin. De maximale bouwhoogte van de woningen bedraagt 11 meter. Het plan is digitaal te raadplegen op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Iedereen kan tot en met 16maart 2023 een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen op het ontwerp bestemmingsplan. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van de gemeente Moerdijk, Postbus 4, 4760 AA in Zevenbergen of via info@moerdijk.nl onder vermelding van “Zienswijze ontwerp bestemmingsplan Woningbouw Julianastraat Moerdijk”.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze is het noodzakelijk tijdig een afspraak te maken via het telefoonnummer 14 0168. Wij ontvangen uw zienswijze bij voorkeur schriftelijk.

 

 

Naar boven