Gemeente Twenterand - geweigerde omgevingsvergunning, Boerhaavelaan 13a 7671HA Vriezenveen (Tennisclub Vriezenveen), aanleggen van twee padelbanen en wijzigen van de huidige tennisbanen

Burgemeester en wethouders hebben met toepassing van de zogenaamde uitgebreide openbare voorbereidingsprocedure een omgevingsvergunning geweigerd.

Indien u het niet eens bent met dit besluit en u belanghebbende bent, kunt u beroep instellen op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Omdat afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht is toegepast, wordt de bezwarenprocedure overgeslagen. U heeft zes weken de tijd om een beroepschrift in te dienen. De beroepstermijn begint te lopen op de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Voor nadere informatie verwijzen wij naar de bijgevoegde beroepsbijlage.

Het beroepschrift moet ondertekend zijn en ten minste het volgende bevatten:

a) de naam en adres van de indiener; b) de dagtekening; c) een omschrijving van het besluit waartegen beroep wordt ingesteld; d) de gronden van het beroep.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Overijssel, Afdeling Bestuursrecht Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Voor het behandelen van een dergelijk beroepschrift wordt griffierecht geheven. Over de hoogte daarvan en de wijze van betalen ontvangt u bericht van de rechtbank.

Voorlopige voorziening Het kan zijn dat u wegens spoedeisende omstandigheden wilt voorkomen dat het besluit onmiddellijk wordt uitgevoerd. Ook kan het zijn dat u in de problemen komt door een negatief besluit en u niet kunt wachten op de beslissing op uw beroepschrift. In dat geval kunt u, naast het indienen van een beroepschrift, aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel te Zwolle vragen om een zogenaamde “voorlopige voorziening” te treffen. De voorzieningenrechter kan namelijk een besluit schorsen of een bepaalde maatregel treffen.

U kunt het verzoek richten aan:De voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel Postbus 10067 8000 GB Zwolle Voor het behandelen van een dergelijk verzoek wordt ook griffierecht geheven. Over de hoogte daarvan en de wijze van betalen ontvangt u bericht van de rechtbank. DigitaalU kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening indienen of beroep instellen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD) Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning geweigerd voor:

Waar?: Boerhaavelaan 13a 7671HA Vriezenveen, Tennisclub Vriezenveen (TCV)

Project?: aanleggen van twee padelbanen en wijzigen van de huidige tennisbanen

Verzonden: 28 juni 2023

Contactgegevens van de gemeente:

Adres: manitobaplein 1, 7671 GS Vriezenveen / Postbus 67, 7671 GS vriezenveen.

Telefoon: 0546 840 840 Fax: 0546 840 841 E- mail: info@Twenterand.nl

Naar boven