Ontwerpbestemmingsplan ´Verzamelplan Pijnacker-Nootdorp 2022/2023´ ter inzage

Op 24 november 2022 heeft de gemeenteraad besloten het ontwerpbestemmingsplan ´Verzamelplan Pijnacker-Nootdorp 2022/2023´ vrij te geven voor zienswijzen. Het ontwerpbestemmingsplan ligt daarom met ingang van donderdag 26 januari 2023 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken is digitaal beschikbaar op www.pijnacker-nootdorp.nl/plannen-ter-inzage en te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook kan het plan fysiek worden ingezien bij de informatiebalie van het gemeentehuis, Oranjeplein 1 in Pijnacker.

Inhoud van het plan

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op de volgende locaties:

A. Boezemweg 18 (Pijnacker): ontwikkeling bedrijfsvestiging;

B. Delftsestraatweg 21 (Delfgauw): omzetten bedrijfswoning in burgerwoning;

C. Wilgenweg 82 (Pijnacker): legaliseren paddocks en gebruik verharding;

D. Zuideindseweg 78 (Delfgauw): verplaatsen woning;

E. Stationsstraat 36 t/m 52 en 64 t/m 98 (Pijnacker): dakopbouwen;

F. Stoomweg/Heronpad (Nootdorp): aanpassen bouwregels;

G. Geerweg 13 en 21 (Nootdorp): bouwen woningen; en

H. Industrieweg 12 (Nootdorp): omzetten bedrijfswoning in burgerwoning.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kunt u een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen richt u aan: de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp, Postbus 1, 2640 AA Pijnacker. Het is ook mogelijk digitaal een zienswijze in te dienen via de website van de gemeente, www.pijnacker-nootdorp.nl. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u voor een afspraak contact opnemen met het secretariaat van de afdeling RBG, team Ruimte via telefoonnummer 14 015. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

Pijnacker-Nootdorp, 25 januari 2023

Het college van Pijnacker-Nootdorp.

 

Naar boven