Bekendmaking voornemen tot verkoop erfpachtgrond Zuiderstraat 3 te Harlingen

Voorgenomen grondverkoop

De gemeente Harlingen heeft het voornemen om een perceel erfpachtgrond te verkopen aan de huidige erfpachters, tevens eigenaren van de woning Zuiderstraat 3 te Harlingen.

Het te verkopen perceel grond

De verkoop betreft het volgende perceel grond:

  • 1.

    Harlingen: Zuiderstraat 3, het perceel is kadastraal bekend gemeente Harlingen, sectie A, nummer 7519, groot 93 m².

Motivering

De beoogde koper is als erfpachter en tevens eigenaar van de daarop staande woning naar oordeel van de gemeente Harlingen de enige geschikte gegadigde die in aanmerking komt voor de koop van het gemeentelijke grondperceel. Daarmee voldoet deze verkoop aan de voorwaarden zoals vastgesteld in het beleid van de Gemeente Harlingen.

Reacties

Een ieder die wil reageren op de voorgenomen verkoop van het perceel grond kan dat doen door een schriftelijke en gemotiveerde reactie te sturen naar de gemeente Harlingen. Deze reactie moet binnen twintig dagen na de datum van deze publicatie door de gemeente Harlingen zijn ontvangen. U kunt u reactie sturen aan:

Gemeente Harlingen t.a.v. Grondzaken

Per e-mail: info@harlingen.nl

Per post: Gemeente Harlingen t.a.v. Grondzaken, Postbus 10.000, 8860 HA Harlingen

U kunt uw reactie ook persoonlijk afgeven op het gemeentehuis. Het bezoekadres van de gemeente Harlingen (locatie Groenlandsvaarder) is: Voorstraat 35, (8861 BD) Harlingen. Raadpleegt u de website(https://www.harlingen.nl/contact-en-openingstijden) voor de openingstijden van het gemeentehuis.

Vervolg

Als binnen de gestelde termijn geen reacties worden ingediend, zal de gemeente het perceel grond aan de eigenaar van Zuiderstraat 3 te Harlingen verkopen.

Mochten reacties worden ingediend dan zullen deze worden beoordeeld.

Naar boven