Gehandicaptenparkeerplaats Tentstraat

22.0008256

Burgemeester en Wethouders van Vaals

Overwegingen ten aanzien van het besluit

Bij schrijven van 29 november 22 is door de bewoner van Tentstraat 17 te Vaals een verzoek ingediend tot het aanleggen van een gehandicaptenparkeerplaats.

Voor het plaatsen van bord E)6 van bijlage 1 van het reglement verkeersregels en verkeerstekens is een verkeersbesluit nodig.

De Tentstraat is in beheer van de gemeente Vaals.

De aanvrager voldoet aan de vastgestelde criteria om te komen tot een gehandicaptenparkeerplaats.

De politie heeft positief geadviseerd.

BESLUIT

Om door plaatsing van een bord E06 van bijlage 1 van het reglement verkeersregels en verkeerstekens inclusief een onderbord voorzien van kenteken, aan de Tentstraat ter hoogte van nummer 22 een gehandicaptenparkeerplaats in te richten ten behoeve van de aanvrager.

De geldigheidsduur van de maatregel is gelijk aan de geldigheidsduur van de gehandicaptenparkeerkaart. De aanvrager brengt ons op de hoogte als er wijzigingen in de huidige situatie ontstaan.

Vaals, 18 januari 2023

Burgemeester en Wethouders van Vaals

Namens deze,

E.N.H. Ummels

Directeur Operationeel Beleid

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 7:1 juncto 6:4 van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende die door dit besluit rechtstreeks in zijn belangen is getroffen binnen zes weken na dag van bekendmaking van dit besluit hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het College van Burgemeester en Wethouders van Vaals, Postbus 450, 6290 AL Vaals.

Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en het volgende te bevatten:

naam en adres van de indiener

de dagtekening

een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar gericht is

de gronden van het bezwaar.

Tevens kan de indiener van het bezwaarschrift op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht de president van de rechtbank te Maastricht, sector bestuursrecht (postbus 1988, 6201 BZ Maastricht) verzoeken een voorlopige voorziening te treffen, indien de indiener van het bezwaarschrift van mening is dat onverwijlde spoed dat, gelet op de betrokken belangen, vereist.

Naar boven