Verleende vergunning Carnavalsoptocht Enkhuizen 18 februari 2023

Op 13 januari 2023 is er een vergunning verleend voor de de Carnavalsoptocht in Enkhuizen welke plaatsvindt op 18 februari 2023 van 13:00 uur tot 15:15 uur. De route van de optocht is als volgt: start op het Westeinde, Westerstraat, Kaasmartk, Noorderhavendijk, Donkerstraat, Breedstraat, Kalksteiger, Nieuwstraat, Westerstraat, Melkmarkt, Vendie en eindigt in de Spoortstraat bij de Nieuwe Doelen.

Informatie over het besluit:

Voor het inzien van de vergunning kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling ruimte, telefoonnummer: 0228-510 111.

Bezwaar

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de verzenddatum bezwaar maken bij de burgemeester of het college van burgemeester en wethouders van Stede Broec, Postbus 20, 1601 AA Bovenkarspel. De verzenddatum is gelijk aan de datum waarop de vergunning is verleend. U kunt bezwaar maken door een brief te sturen.

• Vermeld in de brief in ieder geval uw naam, adres, datum, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt en uw redenen van het bezwaar. Vergeet niet uw handtekening te zetten.

• Een bezwaarschrift schorst de uitvoering van het besluit niet. U moet hiervoor ook een verzoek om voorlopige voorziening sturen naar de Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland (locatie Haarlem), Postbus 1621, 2003 BR in Haarlem. U kunt uw verzoekschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet hiervoor beschikken over een elektronische handtekening (DigiD)

 

Hoogkarspel,13 januari 2023

 

Naar boven