Kennisgeving besluit 2022-046209, Molenweg 63, 6133XM Sittard

Betreft: brandveilig gebruiken van een scoutinggebouw

Locatie: Molenweg 63, 6133XM Sittard

Datum ter inzage: 19 januari 2023

Kenmerk: 2022-046209 Z/22/334891

 

U kunt deze stukken op afspraak inzien. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Gemeente Sittard-Geleen via balievergunningen@sittard-geleen.nl of 14-046.

Niet eens met het besluit?

Bent u het met deze beslissing niet eens, dan kunt u hiertegen schriftelijk beroep instellen. In het beroepschrift schrijft u tegen welke beslissing u beroep aantekent en waarom. Denkt u eraan dat u het beroepschrift ondertekent en dat u uw naam en adres vermeldt. Als het kan ook een kopie van de beslissing meesturen. Het beroepschrift stuurt u naar de rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. U heeft zes weken om het beroepschrift in te dienen. De uiterste datum is zes weken plus één dag na de datum waarop wij het besluit ter inzage hebben gelegd.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via https://mijn.rechtspraak.nl/keuze. Daarvoor heeft u uw elektronische handtekening (DigiD) nodig. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Als u beroep instelt, treedt het besluit toch in werking. Alleen als er spoedeisende belangen zijn die dat nodig maken, kunt u bij de rechter om een tijdelijke maatregel vragen. Dat heet een voorlopige voorziening. Alle informatie hierover kunt u krijgen via de griffie van de rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

In beroep gaan en een voorlopige voorziening vragen is niet gratis. De griffie van de rechtbank kan u informeren over de kosten.

Het college van Burgemeester en Wethouders van Gemeente Sittard-Geleen.

Naar boven