Ontwerp bestemmingsplan “Buitengebied, herziening Eimersweg 3 en 3a te Lievelde, kaasboerderij”

Het college van burgemeester en wethouders van Oost Gelre maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat van 20 januari 2023 tot en met 2 maart 2023 ter inzage ligt:

het ontwerp bestemmingsplan “Buitengebied, herziening Eimersweg 3 en 3a te Lievelde, kaasboerderij”.

Ontwerp bestemmingsplan

Een aantal activiteiten bij dit agrarisch bedrijf wordt gelegaliseerd en enkele nieuwe activiteiten worden mogelijk gemaakt. Zoals: de uitoefening van zelfstandige in plaats van ondersteunende horeca, sterke drank stoken en verkopen in de hooiberg, een evenemententerrein op/aansluitend aan het agrarisch bouwvlak met bepalingen omtrent aantal en omvang van de evenementen, uitbreiding van de landwinkel binnen de bestaande bebouwing, het verwerken van melk van andere bedrijven tot zuivelproducten en een kleinschalig kampeerterrein.

U kunt het ontwerp bestemmingsplan inzien

Op de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u het ontwerp bestemmingsplan inzien onder plannummer NL.IMRO.1586.BPBUI2014-OW01.

In het gemeentehuis te Lichtenvoorde, Varsseveldseweg 2, kunt u het ontwerp bestemmingsplan inzien. U kunt de stukken alleen op afspraak inzien. U maakt de afspraak via telefoonnummer (0544) 39 35 35.

U kunt schriftelijk of mondeling en gemotiveerd zienswijzen over het ontwerp bestemmingsplan indienen

Dit kan alleen gedurende de inzagetermijn. U kunt schriftelijke zienswijzen richten aan de gemeenteraad, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde, o.v.v. “zienswijze ontwerp bestemmingsplan Buitengebied, herziening Eimersweg 3 en 3a te Lievelde, kaasboerderij”.

U kunt contact opnemen met de afdeling Ruimte en Economie voor het indienen van een mondelinge zienswijze, via telefoonnummer (0544) 39 35 35.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp bestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven