Ontwerp-omgevingsvergunning het brandveilig gebruik Dagelijks Leven Nuenen vergunning Gerstakker 24, 5674CS Nuenen, Gemeente Nuenen c.a.

Ontwerp-omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. hebben op een ontwerpbesluit genomen over de aanvraag om omgevingsvergunning voor de activiteit: ‘het in gebruik nemen of gebruiken van een bouwwerk in met het oog op de brandveiligheid’ (artikel 2.1 lid 1 onderdeel d Wabo).

Het adres is Gerstakker 24, 5674CS Nuenen, en de aanvraag is geregistreerd onder nummer 08201620701. Het betreft het brandveilig gebruik Dagelijks Leven Nuenen vergunning.

Ter inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning ligt met ingang van 9 juni 2023 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. De ontwerp-omgevingsvergunning kan op afspraak of tijdens openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen worden ingezien.

Indienen zienswijze

Binnen de termijn van ter inzage ligging kan een ieder een gemotiveerde zienswijze over deze ontwerp-omgevingsvergunning kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp-omgevingsvergunning de zienswijze betrekking heeft.

U kunt een brief per post of online naar ons sturen. U kunt dat doen via de website www.nuenen.nl/elektronische-brief. Een elektronische brief wordt als een officiële brief in behandeling genomen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt, hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (040) 2631 631.

Ter informatie

Door het indienen van een zienswijze gaat u akkoord met openbaarmaking van uw straat- en huisnummergegevens. Deze gegevens zijn naast de inhoud van uw zienswijze van essentieel belang voor een zorgvuldige belangenafweging. Overige persoons- en adresgegevens, zoals uw naam, worden geanonimiseerd. Uiteraard worden deze gegevens enkel gebruikt voor het doel waarvoor u deze ter beschikking heeft gesteld, ter behandeling van zaak.

Nuenen,

Burgemeester en wethouders Nuenen ca.

Naar boven