ontwerp wijzigingsplan Miniwinkel Dorpsstraat 30 (verwijderen huidige locatie)

Overeenkomstig artikel 3.8.1. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Vlieland bekend dat het ontwerp wijzigingsplan ‘Miniwinkel Dorpsstraat 30 Vlieland (verwijderen huidige locatie)’ gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

 

Wat houdt dit wijzigingsplan in?

In november 2021 is de mogelijkheid van vestiging van een miniwinkel toegekend aan het perceel Dorpsstraat 30. Tot op heden is hier geen invulling aan gegeven. Initiatiefnemers hebben laten weten dat ze geen gebruik meer zullen maken van de mogelijkheid. Daarmee kan de locatie komen te vervallen en beschikbaar worden gesteld aan een ander. Het ontwerpwijzigingsplan maakt de mogelijkheid planologisch ongedaan, zodat er ruimte komt voor een nieuwe minwinkel op een andere plek in de Dorpsstraat .Het college heeft hiermee ingestemd.

Het ontwerp wijzigingsplan ligt nu zes weken ter inzage.

 

Wanneer en waar kunt u de stukken inzien?

Het ontwerp wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf maandag 23 januari 2023 tot en met maandag 6 maart 2023 ter inzage. U kunt het plan inzien tijdens openingstijden van het gemeentehuis of op afspraak. Het ontwerp wijzigingsplan is digitaal beschikbaar:

- via de landelijke website https://www.ruimtelijkeplannen.nl/

het planidentificatienummer voor ruimtelijke plannen is: NL.IMRO.0096.20221436-ON01

- op Overheid.nl officiële bekendmakingen

 

Hoe kunt u reageren?

Tijdens de bovengenoemde periode kan iedereen een schriftelijke reactie of zienswijze indienen. Deze kunt u sturen aan burgemeester van Vlieland, Postbus 10, 8899 ZN Vlieland. Wilt u uw reactie mondeling geven? Dat kan door contact op te nemen met de heer J. Kleefstra via het telefoonnummer 0611742571. U kunt geen reactie via e-mail indienen.

 

Vlieland 16 Januari 2023,

Burgemeester van de gemeente Vlieland,

Namens deze:

L. van Randen Loco gemeentesecretaris/adjunct directeur

Naar boven