Vastgesteld bestemmingsplan 'Aan het Water ong. en Zandstraat 36-36a te Montfort'

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Aan het Water ong. en Zandstraat 36-36a te Montfort’ heeft vastgesteld in de vergadering van 1 juni 2023.

 

Inzage en raadplegen

Het raadsbesluit en bestemmingsplan liggen met de bijbehorende stukken vanaf 9 juni 2023 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn ook elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.BPMFT2022AHWZNST36-VG01.

 

Het plan

Het bestemmingsplan maakt de bouw van één levensloopbestendige woning planologisch mogelijk op de locatie Aan het Water (ongenummerd) te Montfort. Het perceel is kadastraal bekend als Montfort, sectie G, nummer 669. Op de locatie Zandstraat 36a Montfort wordt een bouwmogelijkheid geschrapt in het bestemmingsplan.

 

Beroep instellen

Op grond van artikel 6:7 van de Algemene wet bestuursrecht kan er gedurende 6 weken vanaf 9 juni 2023 beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden. Ook niet-belanghebbenden kunnen beroep instellen, mits zij eerder zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de voorzitter van de Afdeling een verzoek om een voorlopige voorziening in te dienen.

 

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de inzagetermijn.

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anouk Driessen van het team Ruimtelijke en Econo- mische ontwikkeling via telefoonnummer (0475) 538 888.

Naar boven