Mededeling niet-verguningplichtige APV activiteit. Het opslaan van roerende zaken (aanhangers / paardentrailers) Wessemerdijk 6, 6031SG Nederweert

De gemeente Nederweert maakt bekend dat het verzoek van 26 februari 2023 voor een omgevingsvergunning voor het stallen van aanhangers / paardentrailers op de locatie Wessemerdijk 6, 6031SG Nederweert niet-vergunninplichtig is voor de activiteit 'opslaan van roerende zaken'. In de gemeentelijke APV (Algemene Plaatselijke Verordening) is geen vergunningplicht opgenomen voor het opslaan van roerende zaken als bedoeld in artikel 2.2 Wabo.

Bezwaar

Ook tegen een mededeling dat de aangevraagde activiteit ‘opslaan van roerende zaken’ niet vergunningplichtig is kan bezwaar worden gemaakt. Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na genoemde datum bezwaar maken tegen deze mededeling. Het bezwaarschrift moet naam en adres bevatten, duidelijk maken waartegen het is gericht en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. de commissie bezwaarschriften, postbus 2728, 6030 AA Nederweert.

Heeft u veel belang bij deze mededeling, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank Limburg locatie Roermond. Dit kunt u ook digitaal http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Het college van Burgemeester en Wethouders van Nederweert.

Naar boven