Nota Grondbeleid 2023-2027

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 30 mei 2023 ingestemd met de concept-nota Grondbeleid 2023-2027, Grondprijzenbrief 2023 en de nota Kostenverhaal Vriezenveen. Met het grondbeleid wordt aangegeven welk beleid door de gemeente wordt toegepast bij de ontwikkeling van gronden binnen de gemeente, of bij ontwikkeling van gronden elders als de gemeente daarbij betrokken is. In deze beleidsnota wordt het grondbeleid geactualiseerd en geformaliseerd richting een situationeel grondbeleid.

Waar kunt u het concept beleid inzien?

Het concept beleid kunt u inzien vanaf maandag 5 juni 2023 tot donderdag 3 juli 2023 gedurende de reguliere openingstijden van het gemeentehuis. Verder kan het conceptbeleid worden bekeken onderaan deze pagina.

Hoe kunt u reageren?

In de periode van vanaf maandag 5 juni 2023 tot donderdag 3 juli 2023 kunnen inwoners van Twenterand of belanghebbenden schriftelijk of mondeling een reactie indienen. Schriftelijke reacties dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand, Postbus 67, 7670 AB te Vriezenveen. Mondelinge zienswijzen kunt u in de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt, via het algemene telefoonnummer: 0546-840840.

Wat gebeurt er met uw reactie?

Na afloop van de inspraaktermijn vindt een beoordeling van de reacties plaats. Bezien zal worden of de reacties aanleiding geven tot het aanpassen van het concept beleid. Degenen die een reactie hebben ingediend krijgen bericht terug nadat nadere besluitvorming daarover plaats heeft gevonden.

Naar boven