Ontwerpbesluiten sloop en nieuwbouw Olsterkampweg, Olst ter inzage

Voor de locatie Olsterkampweg 3 t/m 41 te Olst (kadastraal bekend als gemeente Olst, sectie F, nummer 4732) wordt door SallandWonen gewerkt aan het plan Olsterkampweg. Op 28 februari 2022 heeft de gemeenteraad van Olst-Wijhe besloten om de gemeentelijke coördinatieregeling uit artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing te verklaren voor dit plan. De coördinatieregeling betekent dat de ontwerpen van de besluiten die nodig zijn voor de realisatie van het plan gezamenlijk ter inzage worden gelegd en dat later ook de vastgestelde besluiten gezamenlijk bekend worden gemaakt. De coördinatieregeling betekent tevens dat voor alle besluiten de uitgebreide voorbereidingsprocedure uit artikel 3.10 van de Wabo van toepassing is. De volgende ontwerpbesluiten zijn opgesteld en liggen ter inzage:

  • 1.

    Het ontwerpbestemmingsplan Olst, Olsterkampweg, op grond van de Wet ruimtelijke ordening door het college van B&W van de gemeente Olst-Wijhe.

  • 2.

    Een ontwerp-omgevingsvergunning voor het bouwen van 23 woningen en het kappen van twee bomen, op grond van de Wet ruimtelijke ordening door het college van B&W van de gemeente Olst-Wijhe.

De ontwerpbesluiten en de bijbehorende bijlagen liggen ter inzage van donderdag 26 januari tot en met woensdag 8 maart 2023. U kunt de besluiten inzien bij ons klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1). U kunt hiervoor een afspraak inplannen door te bellen naar 14 0570. Ook kunt u een mail sturen naar wabo@olst-wijhe.nl om de stukken in te zien. Het ontwerpbestemmingsplan (met identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2022003014-0201) kunt u tevens op www.ruimtelijkeplannen.nl inzien. Bronbestanden vindt u op ro.olst-wijhe.nl/manifest.

U kunt binnen de genoemde termijn mondeling of schriftelijk een zienswijze geven op het plan. Stuur uw schriftelijke reactie naar de gemeenteraad. Vermeld op welk(e) besluit(en) en op welke onderdelen uw zienswijze betrekking heeft. Voor meer informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij het team Leefomgeving, via telefoonnummer 14 0570.

Naar boven