Besluit bestemmen openbaarheid weg centrumplan Herkenbosch

In de vergadering van 1 juni 2023 heeft de gemeenteraad van de gemeente Roerdalen ingevolge de bepalingen van de Wegenwet besloten om de ontsluitingsweg in het centrumplan Herkenbosch, zoals hieronder genoemd, te bestemmen als openbare weg.

Bovenstaande heeft betrekking op de nieuw ontsluitingsweg en bijbehorende voetpaden en parkeerplaatsen in het centrumplan Herkenbosch, zoals weergegeven op bijgaande tekening. De aanleg van deze nieuwe ontsluitingsweg en bijbehorende voetpaden en parkeerplaatsen maakt onderdeel uit van het woningbouwplan en daarvoor opgestelde bestemmingsplan ‘Centrum Herkenbosch’.

Bezwaar

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden schriftelijk bezwaar maken tegen dit besluit. Een schriftelijk bezwaar dient u binnen zes weken na deze bekendmaking in te dienen bij de gemeenteraad van Roerdalen, postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg.

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Guusje Vosbeek van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling via telefoonnummer (0475) 538 888.

 

 

Naar boven