10 juni beiaardconcert in de Van Gogh Kerk

 

Op zaterdag 10 juni kunt u van 15.00 - 16.00 uur genieten van het eerste beiaardconcert uit de Etten-Leurse beiaardconcertserie 2023. Het thema dit jaar: “De Beiaard verbindt”.

Dit carillonconcert wordt gespeeld door gastbeiaardier Janno den Engelsman op de beiaard van de Van Gogh Kerk in Etten-Leur. Janno neemt u tijdens dit concert mee op een muzikale rondreis door Europa. We horen muziek uit o.a. Noorwegen (Grieg), Engeland (Händel), Italië (Einaudi) en uit vele andere landen. Een gevarieerd programma met voor ieder toegankelijke muziek. 

Het concert is te horen in de nabije omgeving van de toren, vanaf de pleinen en de terrassen rondom de Markt. Onder de toren, in de binnentuin, is een luisterplaats ingericht met stoeltjes, waar u gebruik van kunt maken. Daar zijn ook de programmaboekjes gratis verkrijgbaar met daarin de programma’s van de Etten-Leurse beiaardconcerten in 2023. Iedereen is van harte welkom om te genieten van de muziek en de klanken van de beiaard. De toegang is gratis.

Het volgend beiaardconcert is op zaterdag 8 juli van 15.00-16.00 uur.

 

Naar boven