Ontwerpbestemmingsplan Landgoed Bleijenbeek ter inzage

 

 

Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen (L) maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Landgoed Bleijenbeek e.o. 2022”, met IDN “NL.IMRO.0893.BP22004LB2022BLE-ON01” ter inzage ligt.

 

Het ontwerpbestemmingsplan betreft het adres Bleijenbeek en omgeving te Afferden, waarbij de bestemmingen worden gewijzigd van ‘Golfcomplex Bleijenbeek 1992’ naar ‘Landgoed Bleijenbeek 2022’.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan “Landgoed Bleijenbeek e.o. 2022” en het ontwerpbesluit liggen van 26 januari tot en met 8 maart 2023 ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Nieuw Bergen. U kunt de stukken, na het maken van een afspraak, inzien tijdens de openingstijden van het Klant Contact Centrum. U kunt het digitale plan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijze

Tijdens de inzage termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Bergen L, postbus 140, 5854 ZJ Bergen.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

 

Vragen

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum, telefonisch bereikbaar via nummer (0485) 34 83 83.

 

 

Naar boven