Bekendmaking m.e.r. beoordelingsbesluit "Boslaan 63" te Son en Breugel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Son en Breugel maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.17 van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.

 

Het college van burgemeester en wethouders heeft in verband met het bestemmingsplan “Son Zuid; Boslaan 63” ten behoeve van de realisatie van 13 woningen een ‘aanmeldingsnotitie vormvrije m.e.r.-beoordeling Boslaan 63’ ontvangen.

Het college heeft beoordeeld of bij de voorbereiding van het besluit omtrent de aanvraag een milieueffectrapport moet worden gemaakt. Het college heeft besloten dat er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld voor de realisatie van de 13 woningen. Het college is van mening dat, gezien de aard van de activiteit en de zorgvuldigheid waarmee de woningen worden ingepast en gerealiseerd, de activiteit geen nadelige gevolgen met zich meebrengt voor het milieu.

 

De aanmeldnotitie vormvrije m.e.r. ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 08 juni 2023 tot en met woensdag 19 juli 2023 in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Son en Breugel. De stukken zijn ook te raadplegen via de website van de gemeente, www.sonenbreugel.nl.

 

Het m.e.r.-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbeslissing voor het opstellen van het bestemmingsplan. Op grond van artikel 6.3. van de Algemene wet bestuursrecht staat tegen dit besluit geen bezwaar of beroep open.

Son en Breugel, 23 mei 2023

 

Naar boven