Ontwerpbestemmingsplan “Concordia, Brummen” en “vormvrije m.e.r.-beoordelingsbesluit” gemeente Brummen

 

  • 1.

    Ontwerpbestemmingsplan Concordia Brummen

  • Het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Brummen maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening(Wro), bekend bij het besluit van 30 mei 2023 dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Concordia Brummen' met ingang van donderdag 8 juni 2023 gedurende zes weken ter inzage ligt.

  •  

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van 13 appartementen verdeeld over twee gebouwen.

 

  • 2.

    Vormvrije m.e.r.-beoordelingsbesluit

  • Burgemeester en wethouders van Brummen maken ingevolge het bepaalde in artikel 7.17, vijfde lid van de Wet milieubeheer (Wm) het volgende bekend: Ter voorbereiding van de behandeling van een aanvraag om bestemmingsplanherziening voor de herontwikkeling locatie Concordia Brummen is een aanmeldingsnotitie bij de gemeente ingediend. De aanmeldingsnotitie is getoetst aan de criteria van artikel 7.17, derde lid van de Wet milieubeheer. Burgemeester en wethouders hebben op 30 mei 2023 besloten dat voor het betreffende initiatief en de locatie geen milieueffectrapportage behoeft te worden opgesteld, omdat geoordeeld is dat de voorgenomen activiteit niet leidt tot belangrijke nadelige milieugevolgen.

 

Inzage termijn

Analoog

Het ontwerpbestemmingsplan, en m.e.r.-beoordelingsbesluit liggen vanaf donderdag 08 juni 2023 tot en met woensdag 19 juli 2023, tijdens openingstijden, ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis (Engelenburgerlaan 31, Brummen).

 

Digitaal

De ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl (onder Inwoner en ondernemer / Bouwen en Wonen / Bestemmingsplannen / Bestemmingsplannen in procedure) Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl via onderstaande link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0213.BPCENTBR1200001-on01

 

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad (Postbus 5, 6970 AA te Brummen).

 

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer M. (Marius) ten Voorde, adviseur RO procedures, via telefoonnummer (0575) 568 233 of per mail op m.tenvoorde@brummen.nl. Tijdig ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij de definitieve besluiten.

 

Naar boven