Ontwerp weigeringsbesluit woningbouw Engwegen te Schin op Geul

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenburg aan de Geul maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat een ontwerp weigeringsbesluit ter inzage ligt voor het realiseren van een woning op de locatie ‘Engwegen’ te Schin op Geul.

Omgevingsvergunning

Op 11 januari 2023 is een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen voor het realiseren van een woning op de locatie ‘Engwegen ongenummerd’ te Schin op Geul (kadastraal bekend gemeente SCH02, sectie C, nummer 1997).

De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 2023 - 007673 en omvat de volgende activiteiten:

· bouwen;

· uitrit aanleggen of veranderen;

· handelen in strijd met de regels van de ruimtelijke ordening.

Omschrijving

Het plan betreft de bouw van een woning. Wij zijn voornemens de omgevingsvergunning voor de bouw van een woning op de locatie ‘Engwegen ongenummerd’ (kadastraal bekend gemeente SCH02, sectie C, nummer 1997) te weigeren.

Inzage

Het ontwerp weigeringsbesluit ligt, met bijbehorende stukken, van 5 juni tot en met 17 augustus 2023 ter inzage bij het Klantcontactcentrum van de gemeente.

Zienswijzen

Gedurende de ter inzage termijn kan iedereen een zienswijze over het ontwerp weigeringsbesluit kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 998, 6300 AZ te Valkenburg.

Naar boven