Het ontwerpbestemmingsplan ‘Flitsbezorgdiensten’ ligt tussen 2 juni en 14 juli ter inzage

Dit ontwerpbestemmingsplan regelt de vestigingsmogelijkheden voor flitsbezorgdiensten in Heemstede. Hierin wordt bepaald dat flitsbezorgdiensten (‘city-hubs’ en ‘darkstores’) niet direct zijn toegestaan. Het college kan dit alsnog faciliteren via een daarvoor opgenomen afwijkingsbevoegdheid.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan tussen 2 juni en 14 juli bekijken

Dat kan via de website www.ruimtelijkeplannen.nl met plannummer NL.IMRO.0397.BPFlitsbezorgdiens‐0101 Wilt u het ontwerpbestemmingsplan en de informatie hierover liever op papier bekijken? Dan kunt u terecht op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, 2100 AJ Heemstede. Kijk voor de openingstijden op https://www.heemstede.nl/contact-en-openingstijden.

U kunt voor 14 juli uw reactie geven op het ontwerpbestemmingsplan

Dat heet een zienswijze. U stuurt uw zienswijze per post naar: Gemeenteraad van de gemeente Heemstede, Postbus 352, 2100 AJ Heemstede of via gemeente@heemstede.nl. Het college neemt uw reactie dan mee bij een voorstel aan de gemeenteraad. Daarna neemt de gemeenteraad een besluit.

U kunt niet in beroep gaan tegen dit ontwerpbestemmingsplan

Wanneer de gemeenteraad een definitief besluit neemt, kunt u hiertegen in beroep gaan. Dat kunt u alleen doen als u uw reactie op het ontwerpbestemmingsplan ‘Flitsbezorgdiensten’ heeft gegeven. Of als u kunt aantonen dat u uw zienswijze niet op tijd kon geven.

Bel of mail gerust als u meer wilt weten

Bel met Martyn Kipperman van afdeling Ruimtelijk Beleid via telefoonnummer 023-548 5716. Of stuur een mail naar: m.kipperman@heemstede.nl.

 

Naar boven