Besluit Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit Wagenmakerstraat 9 te Assen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat ten behoeve van de volgende inrichting, naar aanleiding van het Activiteitenbesluit, maatwerkvoorschriften m.b.t. geluid zijn gesteld:

Handels- en Verhuurbedrijf Krans B.V., gevestigd aan de Wagenmakerstraat 9 te Assen.

Inzien?

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht leggen wij het besluit met bijbehorende stukken gedurende de bezwarentermijn ter inzage. Bekendmaking van het besluit vindt plaats op www.officielebekendmakingen.nl.  

Reageren?

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit binnen een termijn van 6 weken een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van gemeente Assen, Postbus 30018, 9400 RA Assen . De bezwaartermijn begint een dag na bekendmaking, dat wil zeggen een dag na verzending van het besluit (26 mei 2023).  

Voorlopige voorziening 

Als u tegen een besluit bezwaar maakt, heeft dit geen schorsende werking. Uitvoering van een besluit kan echter nadelig voor u zijn. Daarom kunt u tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. De werking van het besluit wordt dan opgeschort totdat op dit verzoek is beslist. Voor de indiening van een verzoek om een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

 

Assen, 31 mei 2023

Naar boven