Omgevingsvergunning ‘Ede, bedrijventerrein A12, kavel 42’

 

Zaakcode 2022W2703

Inzage

U kunt de omgevingsvergunning ‘Ede, bedrijventerrein A12, kavel 42’ met buitenplanse afwijking (artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° Wabo) met nummer NL.IMRO.0228.PB2023EDEW0001-0301 en de daarbij behorende stukken van donderdag 1 juni tot en met woensdag 12 juli 2023 (digitaal) inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer 14 0318.

Onder gerelateerde informatie op deze pagina vindt u een directe link naar de omgevingsvergunning, hiermee wordt u doorgeleid naar de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl waar u de omgevingsvergunning kunt inzien.

Gebied en gevolg

Het gebied waar dit plan over gaat ligt op het noordoostelijk deel van bedrijventerrein A12. Ter plaatse wordt een bedrijfslocatie ontwikkeld. Omdat het plan niet voldoet aan het minimale bebouwingspercentage (op een afstand van 5 meter) in de voorgevelrooilijn, is afwijking van het bestemmingsplan noodzakelijk. Dit is ruimtelijk aanvaardbaar.

Beroep

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens de inzageperiode schriftelijk beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland. Bent u geen belanghebbende? Dan kunt u alleen beroep instellen wanneer u op tijd een zienswijze over de ontwerp-omgevingsvergunning heeft ingediend, of aan kunt tonen dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

 

Daarnaast kunt u gedurende de inzageperiode een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Rechtbank Gelderland. Zonder dat treedt de omgevingsvergunning in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt de omgevingsvergunning niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Zowel het beroepschrift als het eventuele verzoek om voorlopige voorziening stuurt u naar: Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het is ook mogelijk om digitaal beroep in te stellen bij de Rechtbank Gelderland en/of een voorlopige voorziening te vragen. Dit kan via de website https://mijn.rechtspraak.nl/keuze. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op de genoemde site vindt u de precieze voorwaarden.

 

Naar boven