Gemeente Heerlen – Besluit onttrekking aan de openbaarheid

 

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerlen maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van (28 september 2022) ingevolge de bepalingen van de Wegenwet heeft besloten:

  • I.

    De weggedeeltes van de Dillegaard, kadastraal bekend gemeente Heerlen, sectie H, nummers 2382 én 2383 aan de openbaarheid te onttrekken. Dit zoals aangegeven in de bijgevoegde situatietekening 'Onttrekken aan de openbaarheid 2 percelen Dillegaard', dd. 18-05-2022.

  • II.

    Dit besluit in werking te laten treden de dag na publicatie.

Het besluit van de gemeenteraad met bijbehorende stukken ligt met ingang van 1 juni gedurende zes weken (tot en met 12 juli) voor een ieder kosteloos ter inzage in de publiekshal van de gemeente Heerlen (Geleenstraat 25), Inzage is alleen mogelijk op afspraak. U kunt uw afspraak maken via het telefoonnummer +31 (0) 45 560 50 40) De stukken worden dan voor u klaargelegd.

 

Tegen het raadsbesluit kunnen ingevolge de Algemene wet bestuursrecht (Awb) belanghebbende gedurende genoemde termijn van ter inzage legging bezwaar maken bij de gemeenteraad.

 

Het bezwaarschrift kan digitaal of met brief worden ingediend. Voor het digitaal indienen van het bezwaar dient gebruik te worden gemaakt van het digitale formulier via www.heerlen.nl/bezwaarschift-indienen . Hiervoor heeft u DigiD nodig. Volg de eenvoudige stappen en stem in met verder contact via de e-mail. U krijgt dan geen papieren post meer. Belangrijk: u kunt geen bezwaar indienen met een e-mail. Indien u het bezwaar met een brief wilt indienen moet u deze brief per post of fax sturen naar: gemeente Heerlen, t.a.v. de gemeenteraad, Postbus 1, 6400 AA Heerlen of per fax: (045) 560 39 53. Zet in uw bezwaarschrift ten minste: tegen welk besluit u bezwaar maakt, de datum en het kenmerk van het besluit waartegen u bezwaar maakt. Stuur een kopie van dat besluit mee. Vermeld ook uw naam, adres en woonplaats en waarom u bezwaar maakt. Onderteken uw bezwaarschrift met uw handtekening. Maakt u voor iemand anders bezwaar, stuur dan een machtiging mee.

 

Heerlen, 25-05-2023

Burgemeester en wethouders van Heerlen

 

Naar boven