Ontwerpbesluit vergunning archeologisch monument Hofpark te Wateringen

Burgemeester en wethouders van Westland maken bekend, dat zij het volgende ontwerpbesluit van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed hebben ontvangen:

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed verleend een archeologische monumentenvergunning voor onderstaande werkzaamheden op het perceel met de kadastrale aanduiding: WTR00A, 6725G0000 (Rijksmonumentnummer 46175) te gemeente Westland:

- het aanbrengen van kunstgras met drainage;

- het plaatsen van en hekwerk om het kunstgrasveld;

- het aanleggen van en afvoerbuis voor de drainage.

Inzien ontwerpbesluit

Het ontwerpbesluit ligt vanaf 27 januari 2023 gedurende zes weken ter inzage. Gedurende de genoemde termijn kan het plan door iedereen worden ingezien. Wilt u inzage, dan kunt u dit aanvragen via het e-mailadres bouwarchief@gemeentewestland.nl.

Bedrijven- en OmgevingsContactCentrum

Heeft u vragen over het ontwerpbesluit, dan kunt u deze stellen via het e-mailadres consulenten@gemeentewestland.nl of bedrijvenloket@gemeentewestland.nl, of tijdens kantooruren op telefoonnummer 14 0174. Afhankelijk van de aard en de complexiteit van uw vraag ontvangt u direct het antwoord en/of kunt u een afspraak maken.

Naar voren brengen van een zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan door een ieder een zienswijze naar voren worden gebracht tegen het ontwerpbesluit. Dit kan bij voorkeur schriftelijk, maar kan ook mondeling.

Dit kan schriftelijk door een brief te richten aan burgemeester en wethouders van Westland, Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk. Vermeld bij uw zienswijze duidelijk de locatie, omschrijving en het rijksmonumentennummer van het project.

Dit kan mondeling door te bellen met het omgevingscontactcentrum op 14 0174 (maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur). Er wordt dan een afspraak gemaakt met de behandelend ambtenaar.

Naar boven