Melding Besluit Uniforme Bodemsanering Wet bodembescherming ‘Flavus 9’, Nijmegen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen heeft een melding ontvangen dat in de bodem ter hoogte van Flavus 9 in Nijmegen werkzaamheden in verontreinigde grond worden uitgevoerd volgens het Besluit Uniforme Saneringen (BUS). Op deze locatie wordt een sleuf gegraven om werkzaamheden aan kabels en/of leidingen te verrichten. De grond wordt na afloop van de werkzaamheden volledig in de bodem teruggeplaatst.

De werkzaamheden kunnen op 15 juni 2023 starten, tenzij het college daarvoor aangeeft dat de melding niet voldoet aan de eisen van het BUS.

U kunt het college erop wijzen als de voorgenomen werkzaamheden volgens u niet voldoen aan de eisen van het BUS. U kunt de melding inzien bij Bureau Archeologie en bodemkwaliteit. Om de melding in te zien of om uw reactie te geven, kunt u bellen met Ilse ten Have-Gareman van Bureau Archeologie en bodemkwaliteit, telefoon 06-50028569. U kunt ook een e-mail sturen naar i.ten.have@nijmegen.nl. U moet uw reactie voor 8 juni 2023 indienen.

 

Naar boven