Publicatie Inzameling oude metalen Buurtvereniging De Vliegert

 

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij op 4 mei 2023 als inzamelaar van oude metalen hebben aangewezen:

 

De buurtvereniging De Vliegert, p/a Lindenstraat 14, 5527 HN Hapert, op zaterdag 16 september 2023 van 10.00 tot 12.00 uur in de straten: De Vliegert, Lindenstraat, Antoon Schildersstraat, De Ploeg, De Voren, Joseph v. Dingenenstraat, Korenveldstraat, Schoolstraat (gedeelte tussen Lindenstraat en v.d. Elsenstraat) in Hapert. Het besluit is verzonden op 5 mei 2023.

 

Bezwaar

Als je door het bovenstaande besluit rechtstreeks in je belang wordt getroffen, kun je een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Bladel (Postbus 11, 5530 AA Bladel). Dat kan tot zes weken na de dag van verzending van het besluit. In je bezwaarschrift moet staan tegen welk besluit je bezwaar maakt en waarom. Verder moet je je naam, adres, telefoonnummer en de datum vermelden én het bezwaarschrift ondertekenen.

 

Indiening van een bezwaarschrift houdt niet in dat de werking van het besluit wordt uitgesteld. Daarom kunt je aan de voorzieningenrechter vragen een voorlopige voorziening te treffen. Zo’n verzoek kun je alleen indienen als je ook bezwaar hebt gemaakt. De rechter bepaalt dan of er een voorlopige regeling moet worden getroffen, omdat onmiddellijke uitvoering van het besluit voor jou onherstelbare gevolgen kan hebben.

 

Je moet het verzoek sturen naar de voorzieningenrechter van de Rechtbank 's Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's Hertogenbosch. Je moet een kopie van het bezwaarschrift meesturen. Voor deze procedure bij de rechtbank ben je griffierecht verschuldigd.

 

Je kunt het verzoekschrift om een voorlopige voorziening ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet je wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op de genoemde site vind je meer informatie.

Naar boven