Besluit aanvraag omgevingsvergunning Provincialeweg 4 5503HG Veldhoven

Burgemeester en wethouders hebben een besluit genomen op de aanvraag voor een omgevingsvergunning met zaaknummer VHZ2022-01719. Op 23-05-2023 is het besluit naar de aanvrager verzonden.

De zaak betreft locatie Provincialeweg 4 5503HG Veldhoven en heeft de omschrijving "wijzigen van het brandveilig gebruik". De vergunning is verleend.

Het besluit en de bijbehorende stukken kunt u op verzoek inzien. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Mens en Omgeving. Stuur een e-mail naar omgevingsloket@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

Tegen dit besluit kunt u als belanghebbende binnen zes weken vanaf de dag waarop het besluit bekend gemaakt is schriftelijk beroep instellen bij de rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Als u beroep instelt kunt u ook een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Het moet dan gaan om een spoedeisende situatie. Het is ook mogelijk een dergelijk verzoekschrift digitaal in te dienen bij de rechtbank via https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Voor het indienen van een beroepschrift en het in behandeling nemen van een verzoek om een voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen. De griffie van de rechtbank informeert u over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betaling.

Heeft u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neem dan contact op met de afdeling Mens en Omgeving per e-mail omgevingsloket@veldhoven.nl of via telefoonnummer 14 040.

Naar boven