Ontheffing sluitingstijd voor Biljartvereniging ’t Blaauw Tupke aan Artillerieweg 1 te Uden

De burgemeester van de gemeente Maashorst heeft op 23 mei 2023 op grond van artikel 2:29 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Maashorst (Apv) ontheffing verleend van de sluitingstijd aan Biljartvereniging ’t Blaauw Tupke Uden, locatie Artillerieweg 1, 5403PB Uden, in de nacht van 3 juni 2023 op 4 juni 2023 tot 01:00 uur, in verband met de seizoensafsluiting en prijsuitreiking.

De ontheffing is op 23 mei 2023 ondertekend, en op 23 mei 2023 verzonden.

Bent u het niet eens met dit besluit?

Dan kunt u bezwaar maken. Maar misschien neemt een gesprek uw bezwaren al weg. Het is dan ook verstandig eerst contact op te nemen met degene die deze zaak heeft behandeld.

Hoe kunt u bezwaar maken?

U moet uw bezwaren schriftelijk en binnen 6 weken na verzending van dit besluit indienen bij de burgemeester, postbus 83 te 5400 AB Uden. U kunt uw bezwaar ook digitaal indienen door het bezwaarformulier in te vullen op www.gemeentemaashorst.nl.

Inwerkingtreding

Het maken van een bezwaar schorst de werking van het besluit niet. Wanneer u van mening bent dat er met spoed een beslissing over dit besluit moet worden genomen, kunt u aanvullend een voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank.

Hoe kunt u een voorlopige voorziening aanvragen?

U vraagt een voorlopige voorziening aan via www.rechtspraak.nl of u kunt een ondertekende brief sturen naar de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, postbus 90125 te 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Beschikt u over een elektronische handtekening (DigiD), dan kunt u het verzoek-schrift ook digitaal indienen. Kijk voor de voorwaarden op https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Voor de behandeling moet u griffierecht betalen.

 

Naar boven