Gemeente Altena - Beschikking Omgevingsvergunning beperkte milieutoets Wabo, van rechtswege verleend

Burgemeester en wethouders hebben vergunning van rechtswege verleend voor:

 

Adres

Loswal 11, Dussen, Schellevis Beton B.V.

 

Omschrijving project

Omgevingsvergunning beperkte milieutoets voor het gebruiken van

zand (fillers) afkomstig van ATM grond (omwb zaaknr.2022-055632)

Inzagetermijn

 

De brief inclusief beschikking en de bijbehorende stukken zijn gedurende zes weken na de dag van verzending van de beschikking, tot en met 7 juli 2023 in te zien bij de gemeente Altena. Maak hiervoor een afspraak via 0183 – 51 61 00. De beschikking is op 17 mei 2023 verzonden naar het bedrijf.

U kunt binnen 6 weken bezwaar maken als u belanghebbende bent

 

U bent belanghebbende als het besluit invloed heeft op uw situatie. U kunt dan schriftelijk bezwaar maken. U moet dit doen binnen 6 weken na de verzenddatum van het besluit. In uw brief zet u uw naam, adres, de datum, het besluit, waarom u het niet eens bent met het besluit. U stuurt uw brief naar: Gemeente Altena, college van burgemeester en wethouders, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk.

U kunt ook om een voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank in Breda

 

Ons besluit blijft geldig totdat we een besluit hebben genomen over uw bezwaarschrift. Is het voor u belangrijk dat de uitvoering van ons besluit direct wordt tegengehouden? Dan kunt u ook een voorlopige voorziening vragen aan de rechter. Dit kan alleen als u ook een bezwaarschrift heeft opgestuurd. Wilt u meer weten over hoe u een voorlopige voorziening aanvraagt? Kijk dan op www.gemeentealtena.nl/bezwaar of bel naar 0183 – 51 61 00.

Naar boven