Ontwerpbestemmingsplan Aardborstweg 14 Mierlo

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Ruimte voor Ruimte Aardborstweg 14’ met ingang van 26 mei 2023 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van een Ruimte voor Ruimte woning op het perceel naast de bestaande woning aan Aardborstweg 16 in Mierlo.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is NL.IMRO.1771.BPAardborstweg14-ON01. Tevens kunt u de papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan tijdens openingstijden inzien in de publiekshal van het gemeentehuis aan de Meent 2 in Geldrop.

Geen milieueffectrapportage

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo oordelen op grond van de vormvrije m.e.r.-beoordeling, die onderdeel uitmaakt van de toelichting van het ontwerpbestemmingsplan ‘Ruimte voor Ruimte Aardborstweg 14’, dat het plan geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu veroorzaakt. Daarom hebben burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo besloten om geen milieueffectrapportage op te stellen.  

Zienswijzen

Tijdens bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo over dit ontwerpbestemmingsplan, almede het besluit om geen milieueffectrapportage op te stellen. Belanghebbenden kunnen tevens een zienswijze indienen tegen de ontwerpbeschikking hogere grenswaarde.

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo, postbus 10101, 5660 GA Geldrop. Wilt u mondeling een zienswijze kenbaar maken? Dan dient u binnen de bovengenoemde termijn een afspraak te maken via telefoonnummer (040) 389 38 93.

Geldrop-Mierlo, 25 mei 2023

Naar boven