Ontwerpbestemmingsplan Kustweg-Neptunusstraat Delfzijl

 

Het plan

Het ontwerp bestemmingsplan ' Kustweg-Neptunusstraat Delfzijl' ligt ter inzage.

De gemeente Eemsdelta is voornemens om de braakliggende gronden op de hoek Kustweg – Neptunusstraat in Delfzijl te gaan ontwikkelen voor de bouw van vijf grondgebonden woningen. Twee van deze woningen zijn al gebouwd. Deze ontwikkeling is niet in overeenstemming met het geldende bestemmingsplan. Een herziening van het bestemmingsplan is daarom noodzakelijk. Voorliggend bestemmingsplan voorziet in de benodigde planologisch-juridische kaders om het voornemen mogelijk te maken.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan 'Kustweg-Neptunusstraat Delfzijl' ligt van 25 mei 2023 tot en met 5 juni 2023 ter inzage. De stukken met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan kunt u vinden via www.ruimtelijkeplannen.nl (de identificatienummers zijn NL.IMRO.1979.97OV-VG01). De digitale stukken zijn juridisch bindend. Bij een verschil tussen de digitale en de papieren versie geldt het digitale stuk. Kijkt u toch liever de papieren versie in? Maak dan gedurende de voornoemde periode een afspraak bij het Klant Contact Centrum via eemsdelta.nl of via telefoonnummer 14 0596.

Zienswijzen

Tijdens de bovengenoemde termijn kunt u schriftelijke zienswijzen indienen bij het college van B en W, Postbus 15, 9900 AA te Appingedam of mailen naar: gemeente@eemsdelta.nl. Vermeld in uw brief of e-mail uw naam, adres en woonplaats en vermeld bovenaan uw brief of in uw e-mail bij onderwerp 'zienswijze ontwerpbestemmingsplan 'Kustweg Neptunusstraat Delfzijl'. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 0596.

 

Naar boven