Wet ruimtelijke ordening; ontwerpbestemmingsplan Hoek Heikantseweg, Middelaar

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan “Hoek Heikantseweg, Middelaar” met de hierbij behorende stukken per 26 mei 2023 voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt. De stukken zijn digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0944.BPHeikantseweg33-ON01.

Plangebied

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan Hoek Heikantseweg Middelaar betreft het perceel aan de Heikantseweg 33 te Middelaar. Dit perceel ligt op de hoek van de Heikantseweg en de Pastoorsdijk.

Inhoud bestemmingsplan

De initiatiefnemer is voornemens om één nieuwe woning te realiseren op het perceel Heikantseweg 33, op de hoek van de Heikantseweg en de Pastoorsdijk in Middelaar.

Zienswijze

Eenieder wordt in de gelegenheid gesteld op het ontwerpbestemmingsplan zijn of haar zienswijze kenbaar te maken. Een zienswijze dient u binnen zes weken na datum terinzagelegging in te dienen. Het kenbaar maken van een zienswijze kan schriftelijk of mondeling op afspraak. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de Gemeenteraad, Postbus 200, 6585 ZK Mook. Voor meer informatie of een afspraak voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum via telefoonnummer (024) 696 91 11 of via e-mail gemeente@mookenmiddelaar.nl

 

Naar boven