Gemeente Aalsmeer - aanvraag standplaatsvergunning toegekend - Poldermeesterplein

Zaaknummer Z23-037847

Gemeente Aalsmeer heeft op 17 mei 2023 een besluit genomen op de aanvraag standplaatsvergunning voor Promotie voor Klene snoepdrop op 5 augustus 2023. De locatie is Poldermeesterplein. De standplaatsvergunning is toegekend.

Inzage

De bijbehorende documenten kunt u inzien bij de Balie Bouwen en Vergunningen in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Aalsmeer. Bezoek voor de openstellingstijden de website van de gemeente. Ook kunt u terecht bij Balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis van Amstelveen, Laan Nieuwer-Amstel 1. Bezoek voor de openstellingstijden de website van de gemeente.

Beide locaties zijn uitsluitend op afspraak bereikbaar. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer (020) 540 4911 onder vermelding van het zaaknummer Z23-037847.

Bezwaar

Bent u het niet eens met het besluit? Hoe u bezwaar kunt indienen leest u op aalsmeer.nl/bezwaarschrift. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift start op 18 mei 2023 en bedraagt 6 weken.

Naar boven