Omgevingsvergunning - besluit: het oprichten van een metaalbewerkingsbedrijf, Scholekster 8 Coevorden

Omgevingsvergunning - verleend

Zaak: Z2022-006465

Ontvangen op: 31-05-2022

Locatie: Scholekster 8 Coevorden

Projectomschrijving: het oprichten van een metaalbewerkingsbedrijf

Burgemeester en wethouders van Coevorden maken bekend dat deze omgevingsvergunning is verleend.

Voor deze vergunning wordt de uitgebreide procedure doorlopen.

 

Besluit verzonden op: 06-01-2023

 

Informatie over de omgevingsvergunning

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken worden ter inzage gelegd vanaf 06-01-2-23 tot en met 17-02-2023 . Wij werken op afspraak bij het Klantcontactcentrum. Voor informatie over het maken van een afspraak en de openingstijden van de balie kunt u terecht op de contact pagina van onze website.

 

Rechtsmiddelen

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden een beroepsschrift indienen bij de rechtbank. In het beroepschrift omschrijft u waarom u het niet eens bent met het besluit en vermeldt u uw naam en adres. Het beroep moet worden ingediend binnen zes weken na de eerste dag waarop de vergunning ter inzage is gelegd.

 

Het beroepschrift kunt u sturen naar de rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het is ook mogelijk om digitaal beroep in te stellen. Daarvoor moet u wel een elektronische handtekening hebben (DigiD). Aan het indienen van een beroepschrift zijn kosten verbonden (griffierecht). Zie voor meer informatie: Beroepsprocedure | Rechtspraak.

 

Het indienen van beroep schort de gevolgen van het besluit niet op. Als er sprake is van een spoedeisend belang kunt u naast het indienen van een beroepschrift ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Zie voor meer informatie: Voorlopige voorziening aanvragen | Rechtspraak.

 

Zaaknummer RUD Z2022-006662

Naar boven